Skip to main content

Juridische informatie

Het bedrijf VFC – V.F.Compagnie B.V. controleert en actualiseert regelmatig de informatie op haar website. Ondanks alle zorg kunnen gegevens zijn veranderd. Van enig aansprakelijkheid of garantie voor de actualiteit, juistheid en volledigheid van de verstrekte informatie kan daarom niet worden uitgegaan.

VFC – V.F.Compagnie B.V. is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, inclusief winstderving, voortvloeiend uit of in verband met de informatie op deze website.

VFC – V.F.Compagnie B.V. behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande kennisgeving, om wijzigingen of veranderingen van de verstrekte informatie aan te brengen.

Afwijzing aansprakelijkheid

We hebben op deze site links ingericht naar andere externe sites op het internet. Deze verklaring geldt voor alle op onze website ingerichte links naar externe sites: we willen benadrukken dat wij geen invloed op het ontwerp en de inhoud van de gelinkte pagina’s hebben. Daarom volgen bezoekers links naar andere websites en homepages op eigen risico en gebruiken ze in overeenstemming met de bepalingen en voorwaarden van de respectievelijke websites.

Aansprakelijkheid mededeling

Het bedrijf VFC – V.F.Compagnie B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid of garantie voor de inhoud van websites waarnaar onze website direct of indirect verwijst. Bezoekers volgen links naar andere websites en homepages op eigen risico en gebruiken ze in overeenstemming met de bepalingen en voorwaarden van de respectievelijke websites.

Auteursrechtelijke Mededeling

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd. Op grond van het auteursrecht is de opslag en reproductie van beeldmateriaal, grafieken of teksten van deze website niet toegestaan.

Merken en handelsmerken

Alle genoemde en getoonde merken of handelsmerken zijn geregistreerde merken of handelsmerken van hun respectievelijke eigenaars. Merken of handelsmerken zijn in de regel als zodanig niet aangegeven. Het ontbreken van dergelijke aanwijzingen, betekent niet dat het een vrije naam betreft op het gebied van het merk- en het handelsmerkenrecht.

Copyright 2016 | VF Compagnie